22.10.2021

Rakkaat tilkkuilijat

 Rakkaat tilkkuilijat

Kaunis đŸŒč kiitos kaikille kuluneesta vuodesta. TöitĂ€ on ollut paljon ja olen iloinen jokaisesta tikkauksesta. Teen aina parhaani ja toivon ettĂ€ tikkaus miellyttÀÀ myös työn omistajaa. Tikkauksen ihmettĂ€ on aina yhtĂ€ lumoava katsoa. Ohuesta tilkkupinnasta tulee aina niin kaunis kaikkine uusine sĂ€vyineen. Aah se on joka kerta yhtĂ€ ihanaa.

LĂ€hden taas pois vajaaksi kolmeksi kuukaudeksi, tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ olen tulossa tammikuun puolessa vĂ€lissĂ€ viivyn helmikuun loppuun työtilanteesta riippuen. 

TĂ€ssĂ€ viimeisin tikkaamani asiakastyö. Työ on asiakkaani ensimmĂ€inen ja aloitti jo kymmenen vuotta sitten.  Kauniisti  kirjotut kukkablokit oli applikoitu brodeeratulle kankaalle ja se antoi ylellisen tunteen. Myös vĂ€lisuikaleet oli kirjottu kĂ€sin. 

Tikkausmalli oli selvĂ€ Alex, malli toisti brodeeratun kankaan mallia. Vaikka kuvassa nĂ€kyy ettĂ€ tikkaus olisi tosi tiivis, ei se sitĂ€ kuitenkaan ole sillĂ€ työ oli todella iso. Ja muistutan myös ettĂ€ yritĂ€n kuvata aina niin ettĂ€ tikkaukset nĂ€kyvĂ€t. 😄

Tikkaukset alkavat olla tÀlle vuodelle tikattu. VihoviimeisenÀ muistin tikata autoon mustan suojapeitteen pyörÀnkuljetusta varten. KÀytin uutta, vielÀ korkkaamatonta tikkausmallit ja ja siitÀ tuli jopa ylellisen ihana. Laitan kuvan ihan viimeiseksi loppuun koska se on niin musta.

Muistutan myös Tilkkuyhdistyksen ja Tilkkupajan tekemĂ€stĂ€ digitaalisesta longarm tikkausvideosta, videon pÀÀsee katsomaan yhdistyksen sivulta 

https://finnquilt.fi/vapaasti-luettavissa/digitaalinen-longarm-tikkausvideo/

tai Tilkkupajan video sivulta. 

https://toolontilkkupaja.blogspot.com/p/videot.html?m=1


Oikein ihanaa syksyĂ€ kaikille, syksy on ihan parasta kotoiluaikaa.🍂🍄☔️







Auton suojapeite



1 kommentti:

  1. KyllÀpÀ on kaunis peitto. Auton suojapeitto on aina tarpeellinen. Nauti uudesta elÀmÀnvaiheesta, mikÀ se ikinÀ onkaan.

    VastaaPoista