22.10.2021

Rakkaat tilkkuilijat

 Rakkaat tilkkuilijat

Kaunis 🌹 kiitos kaikille kuluneesta vuodesta. Töitä on ollut paljon ja olen iloinen jokaisesta tikkauksesta. Teen aina parhaani ja toivon että tikkaus miellyttää myös työn omistajaa. Tikkauksen ihmettä on aina yhtä lumoava katsoa. Ohuesta tilkkupinnasta tulee aina niin kaunis kaikkine uusine sävyineen. Aah se on joka kerta yhtä ihanaa.

Lähden taas pois vajaaksi kolmeksi kuukaudeksi, tällä hetkellä olen tulossa tammikuun puolessa välissä viivyn helmikuun loppuun työtilanteesta riippuen. 

Tässä viimeisin tikkaamani asiakastyö. Työ on asiakkaani ensimmäinen ja aloitti jo kymmenen vuotta sitten.  Kauniisti  kirjotut kukkablokit oli applikoitu brodeeratulle kankaalle ja se antoi ylellisen tunteen. Myös välisuikaleet oli kirjottu käsin. 

Tikkausmalli oli selvä Alex, malli toisti brodeeratun kankaan mallia. Vaikka kuvassa näkyy että tikkaus olisi tosi tiivis, ei se sitä kuitenkaan ole sillä työ oli todella iso. Ja muistutan myös että yritän kuvata aina niin että tikkaukset näkyvät. 😄

Tikkaukset alkavat olla tälle vuodelle tikattu. Vihoviimeisenä muistin tikata autoon mustan suojapeitteen pyöränkuljetusta varten. Käytin uutta, vielä korkkaamatonta tikkausmallit ja ja siitä tuli jopa ylellisen ihana. Laitan kuvan ihan viimeiseksi loppuun koska se on niin musta.

Muistutan myös Tilkkuyhdistyksen ja Tilkkupajan tekemästä digitaalisesta longarm tikkausvideosta, videon pääsee katsomaan yhdistyksen sivulta 

https://finnquilt.fi/vapaasti-luettavissa/digitaalinen-longarm-tikkausvideo/

tai Tilkkupajan video sivulta. 

https://toolontilkkupaja.blogspot.com/p/videot.html?m=1


Oikein ihanaa syksyä kaikille, syksy on ihan parasta kotoiluaikaa.🍂🍄☔️







Auton suojapeite



1 kommentti:

  1. Kylläpä on kaunis peitto. Auton suojapeitto on aina tarpeellinen. Nauti uudesta elämänvaiheesta, mikä se ikinä onkaan.

    VastaaPoista