11.9.2012

Oikein ahkerana

Tänään sain vieraakseni ryhmän Arbiksesta. Arbis on Töölössä sijatseva ruotsinkielinen työväenopisto. Jos ilmaisin asian väärin, korjatkaa !

Oppilaita, siis pitkän linja tilkkuilijoita oli 13 ja kaksi opettajaa. Sain kyllä pistää kaiken puhumisen taitoni likoon, jotta pystyin kertomaan kaiken oleellisen itsestäni, tikkauspalvelusta ja koneestani. Lopuksi laitoin koneen käyntiin, valmistelut olin jo tehnyt edellisenä iltana ja tänä aamuna. Kone toimi kehräten! Helpotus ja huokaus. ( = yleensä kun joutuu demoamaan jotain, niin varmasti silloin menee pieleen )

Ensi viikon maanantain tulee kaksi ryhmää lisää. Mielelläni otan vastaan kaikki ryhmät, isommat ja pienemmät, jotka haluavat tutustua toimintaani.

Sain valmiiksi Villiintyneen Puutarhan tikkauksen, keksin sille jo kanttinauhakankaankin, joten huomennakin on jotain kivaa tekemistä tiedossa.
Lisäksi viimeistelin Marimekon Kivet- kankaasta tikatun peiton mustalla kanttinauhalla. Siitä tuli tosi upea.5 kommenttia:

 1. Voi,että on kaunis peitto ja iso!

  VastaaPoista
 2. Talade du svenska? Fint att Arbis visiterade dig.

  VastaaPoista
 3. Ihan mahdottoman kaunis peitto kuvassa, mikä se sitten enää luonnossa onkaan:)

  VastaaPoista
 4. Olen suurentanut peittosi kuvan jo monta kertaa lähempää tarkastelua varten. Kokonaisuus on todella kaunis!

  VastaaPoista
 5. Nimilappu työn taakse! Nimilappuun työn nimi, valmistumisvuosi, työn koko, tekijän nimi ja paikkakunta. Nyt heti, joudut kuitenkin laittamaan näyttelyyn mennessä ;D Työ on aivan ihana.

  VastaaPoista