Olen monena vuonna keittänyt rapuja perusohjetta muunnellen ja tässäpä tämän vuoden resepti
5 litraa nestettä, jossa on mukana iso tölkki Marsalkka olutta, tässä tapauksessa tietenkin tummaa : D
6 sokeripalaa
6 kokonaista valkopippuria
250g karkeaa merisuolaa (5% liuos)
Paljon kruunutilliä, joita enoni osti minulle Lohjan torilta.
Lorauttelin myös mukaan yhden tähden Jaloviinaa, en pannut merkille paljonko sitä sinne hulahti, varmaan riittävästi
Ainiin rapuja keitin 55 kpl. Vain isot, heitin loput 55 takaisin järveen kasvamaan.
5 litraa nestettä, jossa on mukana iso tölkki Marsalkka olutta, tässä tapauksessa tietenkin tummaa : D
6 sokeripalaa
6 kokonaista valkopippuria
250g karkeaa merisuolaa (5% liuos)
Paljon kruunutilliä, joita enoni osti minulle Lohjan torilta.
Lorauttelin myös mukaan yhden tähden Jaloviinaa, en pannut merkille paljonko sitä sinne hulahti, varmaan riittävästi
Ainiin rapuja keitin 55 kpl. Vain isot, heitin loput 55 takaisin järveen kasvamaan.
Ilmeisesti rapujen keittäminen auttoi ongelmaratkaisussa. Ihanaa, että ei tarvitse asentaa läppäriä uudelleen. Säästyy tunteja oleelliseen.
VastaaPoistaVaikuttaa siltä, kuin olisi juhlat tulossa. Mukavia rapukestejä!
VastaaPoista