6.9.2012

Värikartalla

Vantaan Tilkkutiiraajat juhlistavat 15-vuotistaivaltaan hienolla näyttelyllä. Vaikka työt eivät olekaan 15 vuoden takaa, vaan aika uusia, näyttely oli todella hieno. Työt oli aseteltu esille kauniisti ja viihtyisästi. Ja tupa oli täynnä ihmisiä.  Ikävä kyllä kaikki kuvani olivat totaalisen läpivalottuneita, etten voi niitä esitellä.

Sen sijaa esittelen tikkaamani Tilkunviilaajan mehevän värisen aitamallisen tilkkutyön. (Onkohan työllä jo oikea nimi)  Tikkausmalliksi  valittiin melkoisen tiheä malli (lisään kuvan kun ehdin) ja langanväri oli aika tummaa vaihtelevaa King Tut lankaa. Lanka sopi hyvin tilkkupinnan väreihin .. Ja tadaaa tässä vaaleampaa osa.  Ja sitten tummempaa...

En nyt älynnyt ottaa kuvaa tilkkupeiton toiselta puolen. Sinne  Tilkunviilaaja oli tehnyt samanlaisen raidan kuin peiton molemmissa päissä oli. Langan väri oli tumman harmaa ja tikkuskuvio erottuu taustakankaassa oikein kauniisti. 

Tilkunviilaajalla on kyllä aito ja oma värikartta. Monet kävivät tänään liikkeessäni peittoa ihailemassa. Ja syytä olikin, luonnossa peitto on vielä kauniimpi !3 kommenttia:

  1. Kauniita peittoja olet saanut tikata Armilla, edellisissä postauksissakin oli niin ihania peittoja. Tätä peittoa olen ihaillut ja ihastellut Tilkunviilajan blogissa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mahtavaa! Tikkaukset näyttävät tosi hyvältä! Tykkään kuvioinnista myös nyt peitolla (se näytti hyvältä PC:n näytöllä tietysti), ja tikkaukset erottuvat juuri hyvin! Jos tikkauskuvio näkyy hienosti vielä taustallakin, niin voi aah! Nyt rupeaa kaduttamaan, että olen luvannut tämän peiton muualle enkä voi pitää tätä itse...

    VastaaPoista
  3. Ihanat värit! Kuten Tiinalla aina on ja tikkauskuvio on mitä sopivin langan väriä myöten. Kaunis on tuo edellisenkin asiakkkaan työ ja sopii varmaan ihanan viileään, hämyisään vinttikamariin.

    VastaaPoista