4.5.2011

Paikka Auringossa

Tämä projekti meinasi mennä pitkäksi, ei siksi, että olisin tehnyt sitä kauan, vaan aloitin teon liian myöhään. Vielä Pitkänäperjantaina huolittelin reunoja ja päättelin langanpäitä. Mutta hyvin ehti valmiiksi.


Idean tähän liinaan sain Marlelta, joka esitteli tätä suloista blokkia omassa blogissaan. Lisäksi, kun pystyin ostamaan lisää ihania raikkaita keltaisia kankaita (keltainen ja oranssi ovat lempivärejäni) tiesin heti mitä teen ! Hyvä nimi kruunaa koko komeuden. Liinan koko on 41cm x 148cm (16 inch x 58inch)

Tikkauksen kopioin myös suoraan Marlelta, koska se mielestäni sopi erinomaisesti tähän pikku liinaan. Tikkausjäljessä on vielä hiottavaa, alalanka jää joskus  liian tiukalle ja se ei ole kaunista katseltavaa. Mutta toisaalta, jos kasaan oikein paljon tavaraa liinalle, ei kukaan pääse sinne alapuolelle kurkkimaan.

Kuten kuvasta näkyy, liinan päällä on muodikkaasti vintage munia, jotka lapset maalasivat joskus monta vuotta sitten, hyvin ovat säilyneet. Lisäksi Iittalan vihreä vitriini, jota en voinut vastustaa ja mustikan ja puolukan varsia.

Place in the Sun

I made this little table runner for Easter. I confess, I copied the blog and the stitching from Marle. I just love it, yellow and orange are my favorite colors. The eggs are vintage, the kids painted them long time ago.2 kommenttia:

  1. Oikein onnistunut lopputulos, itse en paljon keltaisesta perusta mutta punaiset kukat kun laittais sais joululiinan. Onneksi jouluun on vielä aikaa, saattais saada liinan jopa valmiiksi. Terv. Lea P.

    VastaaPoista
  2. Bravo madame ma maman faisait beaucoup de patchwork si umjour vous venez en CH je mous motrerai un log cabin qu elle a fait
    Bonsoir

    VastaaPoista