24.5.2011

Terveisiä Pariisista

Ihana Pariisi

Vein mukanani 8 pussukaa, Pariisiin uppoaa niitä paljon. Sinne lähti golf-pussit, Wear me - Wash me pussit, 1001 yön pussit ja kirkkaat pussit.

Kuvien laatu on todella huono, olen varmaan pudottanut puhelimen liian monta kertaa lattialle.

Näiden tuliaispussukoiden lisäksi näin siellä monta muuta tekemääni pussukkaa. Kiva nähdä että ne ovat hyvässä käytössä ja ilmeisen mieleisiä.

Kankaita


Mä mistä alkaisin tän laulun... Googlaamalla en löytönyt paljokaan kangaskauppavaihtoehtoja ja ne olivat ympäri Pariisia. Kunnes löysin varsinaisen kangaskeskittymän. Se oli Basilique du Sacre-Coeurin juurella. Kauppoja oli loputtomasti ja niitä oli eritasoisia ja eri tarkoitukseen. Myös tilkkukangaskauppoja löytyi ja ne olivat hyvätasoisia. Tosin kasgasvalikoima ei ollut ihan mieleiseni, joten uskomatonta kyllä en ostanut tilkkuakaan. Hinnat vaihtelivat 15 - 20 euron kieppeillä metri. Myös kaikkea muuta ihanaa ompelemiseen liittyvää oli tarjolla. Joskus harvoin minulle käy niin, että kun tarjonta ylittää hillittömästi tarpeeni, menen totaaliseen lukkoon. Nyt minulle kävi niin, en ostanut mitään.

Varsinainen päämääräni oli  kuitenkin löytää tunikakankaita ja löysinkin ihanan Liberty of London sarjan kankaita.  Ihania ohkasia puuvillakankaita, 22 e metri. Raskin ostaa kolmea eri kangasta. Löysin myös jo sivun netistä, josta niitä voi tilata Lontoosta, 19 puntaa metri.

Muuta hauskaa


Netissä shoppailu on hauskaa ja sieltä löytyy mitä vaan. No kun olin löytänyt nämä ihanat kankaat, seuraavaksi etsimme vintage kaavoja... ihania 50-luvun leveähelmaisia mekkoja. 6 erilaista kaavaa yhteensä 55 dollaris. Kun saan ne kotiin, näytän ne heti täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti