30.6.2011

Kesämekko 50-luvulta

Ihana mekko juuri oikeaan aikaan.

Muutin kaavaa niin, että laitoin vetoketjun taakse enkä laittanut *sisävyötä*. Muuten kaava oli hyvin mitoitettu ja sitä oli helppo muuttaa sopivankokoiseksi. Helma lyheni melkoisesti.

Aikaa kului 1,5 vuorokautta.


Mikä mukavaa, niin reunapaloja jäi runsaasti tuleviin tilkkutöihin

8 kommenttia:

 1. Onpa kesäinen mekko ja istuu hyvin. Kaameaa paljastaa että mulla on ollut melkein samanlainen joskus 60-luvulla, väri oli smaragdinvihreä mustin huiskauspyörylöin. Kiva sen kanssa oli tanssia silloisella uudella Hesa-Pavilla. Ja mulla siitä mekosta ei ole jäljellä kuin muistot, tilkkuakaan ei löydy. Helleterveisin Lea P.

  VastaaPoista
 2. Kiva mekko! Sopii sulle! Toivottavasti näen tämän vielä livenäkin. Lämpimiä terveisiä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, mekkoa oli ihana tehdä. Kangas suloita ja helppo ommella. Toivottavasti myös tyttäreni pitää siitä. Ette siis tule näkemään sitä ylläni, mutta jos mekko on vielä syksymmällä kotona, voin ottaa sen mukaan näytille.

  VastaaPoista
 4. Hei! Mistä tämän kaava on? Tässä on aivan ihana tuo selkäosa, todella kaunis. Jos vaivaudut vastaamaan, niin olen kiitollinen. Nimim. kesä tulee taas, tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista
 5. hei,

  olen vastannut tähän eilen omalla postauksella

  VastaaPoista
 6. Mistä tää kaava on? Mä olen hakenut tällaista mekkoa, mut on joko väärään väritä kangasta tai muuten koko ei sovi. täytyisi kans tehdä itse

  VastaaPoista
 7. olen helmikuun päivityksessä Vintage Vogue kertonut kaiken.

  VastaaPoista