21.6.2011

Pahemman laatuinen moka, 32

Kun olen vain aloittelija tällä ryijyn ompelun saralla, etsin tehokkaampia ja nopeampia tapoja tehdä sitä. Yksi tapa olisi tehdä useampaa rivia yhtäaikaa. Ei tarvitsisi etsiä ja vaihdella väriseoksia koko ajan. No tällaista menetelmää aloin kokeilla riveille 31, 32, 33 ja 34. Työ edistyi hyvin ja etenin tasaisesti neljällä rivillä yhtäaikaa. Kunnes jossain puolen välin tietämilla huomasin että ryijypohjan rivi 31 oli kokonaisuudessaan tyhjä, olinkin aloittanut riviltä 32.

Jokainen voi mielessään vain arvailla mitä ajattelin.

Tässä pari kuvaa ryijystä. Olen jo päässyt pidemmälle, mutta vahingossa poistin uudemmat kuvat  puhelimeltani.


Because I am a beginner when it comes to making a Ryijy, I look for more efficient and quicker ways of working. One of these techniques is working on several rows at the same time. You would've have to look for and switch between different color mixes. I tried using this method on rows 31, 32, 33 and 32. Work went ahead quickly and I worked on four rows at the same time. Around halfway through the rows I noticed that there was a gap between rows 30 and 31; I had left one row empty and started on row 32.

Everyone can imagine what I was thinking.

Here are a couple of images of the Ryijy. I have advanced further with it, but I accidentally deleted the newer images.

3 kommenttia:

  1. Auts! Voi ei! Myötätuntoiset terveiset toiselta mokailijalta.

    VastaaPoista
  2. Voi kamalaa, tais tulla pikkasen purettavaa. Onneksi et ollut pidemmälle ehtinyt. Mukavaa Juhannusta kuitenkin "korjuun" keskelle. t. Lea P.

    VastaaPoista
  3. Joo purettavaa tuli, olin jo ehtinyt leikatakin kaikki. Käytin kaikki pikkuiset langanpätkät, koska pelkäsin että langat loppuu, jos heitän kaiken menemään. Onneksi kuvio muttui kuitenkin suhteellisen vähä ja hukkaa ei suuremmin syntynyt. Ilmeisesti kaikki sudenkuopat käydään läpi ennekuin työ on valmis.

    VastaaPoista