24.10.2012

Oulussa

Ei niin pientä pyrähdystä, ettenkö ehtisi vierailla paikallisissa kangas- ja ompelutarvikeliikkeissä. Tänään oli vuorossa Oulu ( = olen Haukiputaalta kotoisin) ja siellä ihana tilkkukangasliike PeeKaa.
Liike oli pikkuruinen, mutta kangasvalikoima IHANA. Ostin sieltä jouluisia kankaita ihan tiettyjä jouluisia töitä varten. Liikkeestä voi ostaa myös netin kautta.


Ja sitten Tilkunviilaajalle melkein tilauksen mukaan. Yhdessä Paula-myyjän kanssa mietimme värimaailmaa ja välillä tutkimme blogista mieltymyksiä. Vaihtoehtoja olisi ollut !


Itse haksahdin tähän söpöseen hentokukkaiseen ihanuuteen. Ne onkin mansikoita.


Lisäksi Oulusta löytyi taivaallisen ihana käsityökauppa Nappi Kikka, jossa oli kaikkea käsityöläisille sopivaa. Pitäydyin kuitenkin vetoketjuissa.

Ollessani reissussa viime viikolla kutaisin sukkaparin. Suosittelen muutoinkin matkakutomisiksi sukkia. Niitä voi tikuttaa MELKEIN katsomatta. Lukemista en suositelen, jos on taipumusta yhtään matkapahoinvointiin, varsinkin Alpeilla.


Sitten hieman väriopppia, minkä värinen on cheddar. Voisin melkein vannoa, että tämä kaunis lehtikuusten ruskaväri olisi sitä.


3 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Nuo joulujutut etenkin on kauniita! Ja tuliaisostokset voin hyvin kuvitella Tilkunviilaajan ompeluksiin.

    VastaaPoista
  2. Ihanat joulukankaat, erityisesti nuo rukkaset on söötit! Ja aivan mahtava setti teidän valitsemianne melkein itse tilaamiani kankaita!! Kiitos jo etukäteen! Sormet syyhyävät päästä hypistelemään uusia kuoseja.

    VastaaPoista
  3. Oih, Oulu! Kuinka sinne kaipaankaan. Sinne jäivät sadat ihanat oppilaani, joita ikävöin kovasti!

    VastaaPoista