25.2.2013

Jälleen kotona

Kotona jälleen ja ilman kankaita. Olin elätellyt toiveita, että ostaisin iiihania batik kankaita Singaporesta, mutta eipas vaan onnistunut. Kun menimme kangastavarataloon, kaikki liikkeet olivat kiinni lukuunonnttamatta paria hassua miestenpaitakangaskauppaa. Syynä kiinalaisten uusi vuosi!


Miestenpaitakankaat saivat jäädä sijoilleen.

Esittelen nyt nopeasti joitakin kauniita tikkauksia, jotka ovat jääneet esittelemättä. Innostuin niin hameiden ompelusta :)

Tilkunviilaajalle tehdyt ameebamaiset tikaukset olivat kyllä positiivinen yllätys ja ne vahvisti omaa käsitystäni tikkauksista. On hauska tehdä esittäviä tikkauksia mutta yhtä hyvin toimivat myös ns abstraktit kuviot.

Tilkunviilaaja esittelee tämän modernin tilkkupeiton omalla sivullaan.

Toinen mainio tikkaamani tilkkutyö tuli lahjaksi nuorelle neidolle ja tikkauskuvio ja lanka valikoituivat sen mukaan. On tärkeä tietää tilkkupeiton käyttö, jotta tikkauskuvio olisi tarkoituksenmukainen. Tähän tilkkupeittoon tikkasin päivänkakkaroita vaalealla langalla.

2 kommenttia:

  1. so was it as much fun as shopping in Lancaster? I tried to get Lorre to go this week she is too busy!
    love your skirts, you have been busy!
    Kathie

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin, ja kiitos kommenteista reunatuskaani. Voi, mikä paitakangaskokoelma! Ja mikä epäonni, että kangaskaupat olivat kiinni. Tuo kakkaratikkaus on tosi kiva!

    VastaaPoista