25.3.2014

Hollywoodissa

Silkkipalat on tuotu matkoilta ja niistä on koottu yksinkertainen moderni tilkkupinta on ylellisen kaunis.

Rehellisesi myönnän että pitkitin ja pitkitin peiton tikkausta, mutta sitten tuli päivä että oli rohkeasti tartuttava tehtävään. Työn haasteet olivat siinä että silkki oli ihanan paksua ja pehmeää, juoksevaa ja takakangas oli hyvin topakkaa eläinkuosijäljitelmää. Takakangas ei ollut ongelma, neula vain piti olla riittävän vahva. Tikkauksen purkaminen ei olisi tullut kysymykseen. Pelkoni osottautuivat turhiksi. Peitto tikkaantui helposti ja  hyvin kauniisti. Siitä tuli suorastaan lumoava.


9 kommenttia:

 1. Ihana. Kunnon materiaali erottuu aina edukseen. Ihan kuin silkkinen pilvi.

  VastaaPoista
 2. No, jopas on glamouria... ihan Hollywoodin tapaan;o) En ole kyllä koskaan nähnyt noin tyylikästä tilkkupeittoa!!!! UPEA!!!

  VastaaPoista
 3. Niin ylellinen! Mahtaa olla mukavaa kääriytyä siihen :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa glamouria ja niin ihanan ylellisen näköinen, olet onnistunut tikkauksen valinnassa todella hyvin ja silkkikankaan hohto on lumoava. Upea!!

  VastaaPoista
 5. Komean hohtava! Tikkaus nimenomaan hienostaa peiton. Upea onnistuminen!

  VastaaPoista
 6. Upea on ja tekijältä rohkea toteutus antaa kankaiden olla kankaina. Tikkaus todella korostaa vielä työn graafisuutta.

  VastaaPoista
 7. Äääää miten ihana =) on niin ylellisen ja hienostuneen näkönen. Minäkin haluan tehdä tämmösiä kaikkia ihania juttuja!!!!!

  VastaaPoista
 8. Kuvia katsellessa ihan tunsin iholla silkin ihanuuden. Kivan nostalginen peitto, tosi nätti.

  VastaaPoista