21.3.2014

Pyhäpeitto

Tämä peiton ohje on vuoden 2009 Patchwork Magazin lehdissä. Kehyksen jokainen blokki on erilainen ja ohjeet olivat helpommasta vaikeimpaan. Ja joukossa oli tosi vaikeita blokkeja. Jokaisella blokilla on raamatullinen nimi.

Tilkkutyön värit olivat kauniit ja sointuivat täydellisesti toisiinsa. Raidallisessa kankaassa kulkee ohut kultainen viiru ja se tekee koko peitosta ylellisen.

Peitto tulee lahjaksi, joku tulee olemaan todella iloinen!


7 kommenttia:

 1. Upea työ, kauniit värit - ja tietysti hieno tikkaus :)

  VastaaPoista
 2. "Elävänä" tämä on todella kaunis ja värikin on lähempänä viininpunaista kuin tässä esiin tuleva oranssi (ainakin minulla). Ensimmäisin kuvan alaosa on lähellä sitä oikeaa värisävyä. Oli jännä seurata tämän peiton valmistumista Ogelin tilkkukurssilla, joka kerta oli uusia blokkeja valmiina tai työn alla. Viime keskiviikkona saatiin ihastella peittoa ja tikkauksia kurssilla.

  VastaaPoista
 3. Tämän upeuden kehittymistä on ollut hienoa seurata tilkkutyökurssilla. Kankaat tekijä oli ostanut kerralla tätä työtä varten yhdestä kaupasta ja se kyllä näkyy, että ne toimivat yhteen hienosti. Työn laatu on niin tarkkaa ja upeaa että olen kateudesta vihreä. Työn oikeat värit eli hieman lialahtavat viininpunaiset eivät valitettavasti välity. Onnistunut tikkaus teki siitä erittäin ylellisen. Höyhenkuvio on erittäin onnistunut valinta.

  VastaaPoista
 4. Upea työ! Kuvioinnista tuli nopeasti katsottuna mieleen vanhat ryijyt, värityskin kuvassa on samansuuntainen. Hieno kokonaisuus tikkauksineen!

  VastaaPoista
 5. Onpa tosi hieno työ! Todellinen tilkkutyötaide. Tuossa alempana myös on oikein kaunis ja vähän erilainen työ. Tykkään.

  VastaaPoista