4.3.2014

Valtava työ Isoäidin puutarhasta

Tässä tilkkutyössä itse ompelutyön määrä on ollut valtava. Työ on nimeltään Isoäidin puutarha ja heksakonit ovat tuuman kokoisia ja koko työ on ommeltu käsin. Tässä on ainoat kuvat työstä.

Mietin hartaudella miten peiton tikkaisin, kunnes keksin. Koska kukkia oli harvakseltaan, tikkasin työn pintaan suunnilleen saman kokoisia ja *näköisiä* kukkia kiemuroiden kera. Miksei ole kuvaa.. !!!! En muistanut ottaa. Tämäkin on otettu ikivanhalla kännykällä.6 kommenttia:

 1. VALTAVA TYÖ on ollut väsätä satoja ja taas satoja saman sinisiä heksagoneja! Huh huh! Peitto on tosi soma, mutta huh miten työläs se on ollut! Näin tikkauksen elävänä ja se oli pintaan erittäin sopiva. Hieno lopputulos!

  VastaaPoista
 2. Tälläisiä töitä kun näkee, niin jaksaa joka kerta ihmetellä, sitä tekemisen paloa millä työ on tehty.
  Ei voi kun ihailla!

  VastaaPoista
 3. Nostan hattua. Olen yhden heksagonpeiton käsin vääntänyt, joten tiedän, että aikaa palaa... Tää on tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Harvinaisen rauhallinen ja seesteinen kuusikulmioista koottu peitto. Tuollaisen kanssahan voisi jopa asua. Ihailen tekijän rohkeutta tehdä noin rauhallinen työ tuolla mallilla. Harmi, että tikkaus ei oikein näy kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikkaus ei näy, kun sitä ei ole, kuva otettu ennen tikkauksia.

   Poista
 5. Ihan seitsemän tuuman kokoista hexagonia yhteen ommelleena taidan pyörtyä. Valtava on ollut pistojen määrä, ei voi kuin ihailla tämän työn sankarin sitkeyttä! Harmi, ettei tikkauksista ole kuvaa.

  VastaaPoista