1.10.2012

Sisustusvinkki

Olen miettinyt pitkään ja hartaasti miten laittaisin suuret tikkauslankarullani esille niin, että kun asiakas tulee, niin pystyisimme helposti saamaan kokonaiskäsityksen tarjolla olevista lanka-vaihtoehdoista. Tähän saakka rullat ovat olleet sekaisin isossa laatikossa ja on ollut melkein sattumaa onko oikea väri osunut käteen laatikkoa tonkiessa. Ei enää.

Lauantaiana teimme herra mieheni kanssa 2 tunnin vierailu K-Rautaan ja löysimme kuin löysimmekin sopivan ratklaisun. Se ei vie paljoa seinätilaa, mutta ihan halpa se ei ollut. Elfa ei ole halpa ratkaisu, mutta vaihtoehtoiskustannus puusepälle olisi ollut varmaan korkeampi. No tässä se nyt on: Sopivasti oven ja patterin välissä. Saan vielä yhden leveän hyllyn mahtumaan tankoon.

Lisäksi hankimme lisää verhotankoja kattoon kiinnitettäviksi ja niihin voi ripustaa suurimmat tilkkutyöni. 


Kuvassa etualalla on peitto, jonka tein vihdoin valmiiksi saakka. Tilkkupinnan tein jo Saksassa asuessamme, mutta se ei vain sopinut muihin väreihimme. Nyt halkaisin jättitilkkutyön, lisäsin molempiin uudet reunakaistaleet.  Onneksi boordikangasta oli jäljellä ja sain molempiin peittoihin yhtä komeat reunukset. Ensimmäinen on jo ihan valmis ja saa ensi viikolla uuden kodin.Nero odottaa asiakkaita, jotta saisi haukkua ne tiehensä.
5 kommenttia:

 1. Hei, putiikkisi näyttää tosi kodikkaalta!

  Täällä ompelut jäneet vähiin, Mialle pienensin vanhan Dirndlini, 30cm lähti helmasta ja kummastakin sivusta muutama cm. Muuten puikot vievät voiton.

  Toivottavasti nähdään pian,

  Tiina

  VastaaPoista
 2. Kuvia katsellessa ajattelin samoin kuin edellinen kommentoija, putiikkisi on tosi kivan näköinen ja lankarullateline sopii hyvin sisustukseen.

  VastaaPoista
 3. Kiva idea lankarullille. Viihtyisän näköistä. kaunis on tuo sinun pienennetty peittosikin.

  VastaaPoista
 4. Upeat peitot ja hurmaava Nero!

  VastaaPoista
 5. Hieno lankarullien säilytyshylly! Nyt kelpaa asiakkaana tulla rullia katsastamaan. Olen samaa mieltä, että laatikosta kaivelu ei ollut paras mahdollinen ratkaisu - mutta sekin toki toimi hyvin ja tulokset olivat mainioita!

  Nero on söpö! Sille terveisiä, vaikka se aina muriseekin minulle. Niin söpö saa älyttömätkin jutut anteeksi heti.

  VastaaPoista