27.11.2012

Hidasta edistymistä


Viime viikolla ahkeroin joulumattoja. Yhteensä olen tehnyt 8, joista 4 on jo myyty. Aikalailla sesonkituote, mutta onneksi sitä jatkuu vielä.

Takakankaina käytin kierrätyspöytäliinoja ja ihan uuttakin pellavaa. Joulumattoa voi pitää molemmin päin. Sen halkaisija on n 110cm
Olen hieman edistynyt omassa tilkkutyössäni, sain tänään valmiiksi 10 kpl keskikappaleita. Tässä kuva kuinka ne tulevat asettumaan blokkiin. Vielä on monta tekemättä. Ehkä pitäisi alkaa tehdä jo varsinaista tilkkutyötä. Nimittäin jos työ ei sitten miellytäkään, niin ei ole käsissäni yli 200 kappaletta turhanpäiviäisiä lirpukkeita : D

Poden huonoa omaatuntoa. Näytän aina vain kauniit tilkkutäkit, mutta selkäni takana lymyää tällainen sekasorto. Itseasiassa kankaat tiedän hyvin, mutta esimerkiksi neulatyyny katoaa todella helposti tähän sotkuun. Tässä siis totuus Tilkkupajasta.9 kommenttia:

 1. Tilkkupajassa on juuri sopiva tasapaino, siistiä ja vähemmän siistiä. Sekaiselta näyttävät osuudet ovat kangastilkku- ja palakasoja. Eivät siis oikeastaan sekaista lainkaan, vaan tunnelmantekijää.

  VastaaPoista
 2. Et ole tainnut nähdä kunnon sotkua. Tuossahan on vain vähän töitä kesken ja siksi vaatimaton levitys. Työpaja on työpaja ja pitää näyttää siltä, että tehdään töitä.

  VastaaPoista
 3. Ei tuo minustakaan vielä pahalta näytä:)

  VastaaPoista
 4. Tuohan näyttää katu-uskottavalta. Liian kliininen tila ei inspiroi tekijää eikä houkuttele ostoksillekaan...tilkkupajassa tilkkuillaan ja siivota voi aina huomenna.

  Tiina

  VastaaPoista
 5. Hyvin uskottavaa, että työpajassasi on välillä tavarat ja työt levällään, eihän se olisikaan työpaja, jos liian kliiniseltä näyttäisi!

  VastaaPoista
 6. Näyttää mielenkiintoiselta tuo uusi projektisi. Tuoko on sekasorto?

  VastaaPoista
 7. Ei tuota sotkua vielä kovin pahaksi voi kuvata, enemmänkin se kertoo aktiivisesta ahertamisesta :)

  VastaaPoista
 8. Tuostahan löytää ne muut ihan helposti, sinulla ainakin tilaa riittää ja omistat vielä kadehdittavan ison työpöydän. Jännä tuo peiton alku.

  VastaaPoista
 9. Jos sinulla olisi ihan autiot pöydät, olisin vielä enemmän huolissani. Visuaalisesti tietoa käsittelevällä ihmisellä pitääkin olla kaikki näkyvissä :D

  VastaaPoista