11.11.2012

Muodonmuutos


Sanon jälleen kerran kuinka hauska on tikata tilkkupintoja ja nauttia siitä minka efektin ne tekevät. Tämäkin selväpiirteinen tilkkupeitto sai pinnalleen jännittävän ja salaperäisen puutarhan. IHANA ! Tilkkauslanka  oli hyvin vaalea, joten kaikki tikkauskuviot ovat itseasiassa valoa ja varjoa. Tilkkutyöt ovat Päivi Lipposen käsialaa.

5 kommenttia:

 1. Tikkaus tosiaan herättää peitot ihan uudenlaiseen eloon. Kun lapsi saa päätetyksi, minkä värisen päiväpeiton haluaa, tuon sen varmasti sinulle tikattavaksi, niin huikean ihania nuo esittelemäsi peitot ovat. :D

  VastaaPoista
 2. Ihana tikkauskuvio, sointuu loistavasti kauniiseen tilkkupintaan! Täytyisi toteuttaa pinta, johon minäkin saisin tikatun puutarhan....

  VastaaPoista
 3. Monimuotoinen tikkaus ja hillitty tilkkupinta lyövät kättä päälle tosi upeasti. En tiennytkään, että mallistostasi löytyy noin vaihtelevia tikkausmalleja. Kerrassan upea.

  VastaaPoista
 4. Täältä kuuluu vain ihastuksen huokauksia! Tikkaukset ovat just nappiin! Tykkään PL:n värimaailmasta, se tikkaamasi edellinen peittokin oli todella kaunis!

  VastaaPoista