12.10.2011

Lisää pussukoita

Pussukka-hyllyni onkin ollut jo melkein puoli vuotta tyhjillään, mutta tänään tilanne korjaantui. Olen taiteillut kolme ihanaa (ainakin omasta mielestä) pussukkaa.  Tilkunviilaajaa saa syyttää siitä, että minäkin olen jostain syystä alkanut antaa nimiä pussukoilleni. Se on sellaista hauskaa ajatusleikkiä samalla kun ompelee.

Akvaariossa-pussukka jatkaa sinivihreää linjaa ja on hitusen isompi kuin Under the Sea pussukka. Käytin 25cm vetoketjua ja tikkasin sinisella metallilangalla.

Aurinkoranta-pussukkaan tuhosin kaikki ihanat puna-keltaiset suikaleeni. Ja vetoketju on 20cm. Tikkasin keltaisella metallilangalla. kuvista käy jännästi ilmi kuinka epäsymmetrinen asetelma on paljon mielenkiintoisempi kuin symmetrinen asetelma. Täytyypä muistaa !
Viimeiseksi illalla tein niin Suloisen pussukan kun vain osasin. Olin jo aikasemmin kesällä ostanut 3cm leveää pitsiä ja pinkkiä polvekenauhaa. Kaiken kukkuraksi ompelin vielä kukkia ompelukoneella ja tikkasin vaaleanpinaisella langalla. Kukahan onnelinen tämän saa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti