4.10.2011

Ripustusjuhla

Juhla ei ollut ihan niin juhlallinen kuin olin mielessäni sen nähnyt.

Vieraat eivät seisseet shampanjalasit kädessä peitetyn, mutta jo seinällä olevan ryijyn ympärillä. Ei ollut juhlallisia puheita eikä ylistetty minun sinnikästä ahkeruutta.  Ei, vaan rakas herra mieheni alkoi sitä vasta siinä seinälle ruuvailemaan.  Todettakoon että se kävi kyllä nappärästi. Olimme kuitenkin koko perhe, isovanhemmat ja yksi poikaystävä koolla.

Valokuvia otettiin kyllä runsaasti. Tähtipolku istuu seinälle niinkuin se olisi aina ollut siinä.
Varsinaiset juhlat taisivat olla sienimetsässä.

5 kommenttia:

 1. Hei hieno! Nojatuolin keltainen ja ryijyn keltaiset tähtöset komppaavat kivasti toisiaan. Hyvä, että juhlistitte tilannetta, vaikkei ryijy ihan valmiina seinällä juhlan alkaessa ollutkaan!

  VastaaPoista
 2. Onnistunut ripustusjuhla, kaikki paikalla eikä teos tippunut seinältä. Minulta kyllä meinasi silmät tippua sienikuvaa katsoessa, aivan mahtavasti suppiloita. Noista on kyllä riittänyt pannulle, pakkaseen ja kuivatukseen. Terv. Lea P.

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän hieno! Saat olla itsestäsi todella ylpeä. Ja millä sinnikkyydellä ja vauhdilla se valmistuikaan. Taidanpa tulla ihastelemaan sen sampanjapullon kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa kun teos riippuu paikallaan ja että saimme olla todistamassa. Anteeksi jos ihmettely ja ihailu ei tullut julki ajallaan. mutta eikös sentään taputettu? Onnea ja iloa tuleviin projekteihin!

  VastaaPoista
 5. Hienoa ja onnea työn valmistumisesta! Kyllä ryijyä passaa ihailla nyt ja tulevaisuudessa. :)

  VastaaPoista