15.6.2012

Kolmas päivä ja juhlallinen illallinen

Lisää lisää oppimista. Olin valinnut Doctor is In kurssin. Opin, että mitä tahansa voi tapahtua tilkkauksessa. Ja tämä seuraava tarina on tosi.

Opettaja oli juuri saanut Gammill Statler Stitcer long armin ja teki ehkä kolmatta peittoaan asiakkaalle, kun hänelle soitettiin. Jotenkin hän jätti kätensä tilkkupinnalle niin, että Gammill ompeli suoraan sormeen. Siinä hän sitten seisoi kiinni koneessa rikkinäisen neulan kanssa ja veri pursusi sormesta asiakkaan tilkkupinnalle. Hän mietti mitä tehdä. Neula ylös komento vaati vielä noin 7 lisäpistoa.......auts!

No ei siinä kaikki. Jälki tilkkupinalla oli paha. Ainoa vaihtoehto oli korjat vahinko. Hän purki kaikki likaantuneet palat irti ja vaihtoi vanun. Sen jälkeen hän kokosi puuttuvan tilkkupinnan uudelleen mahdollsimman samoista kankaista. Ja kaikki meni hyvin. Asiakas ei milloinkaan tiennyt mitä oli tapahtunut. Kunnes 10 vuotta myöhemmin he tapasivat uudelleen ja asiakas halusi ehdottomasti tietää mikä ongelma peiton tikkauksessa oli ollut. Opettaja kertoi. Ja niin ratkesi 10 vuotta vaivannut mysteeri siitä, kuka oli vaihtanut savupiipun kankaan toiseksi. :D

Lisäksi opettaja oli tikannut pari isohkoa hyttystä peitoon, esim yöperhosen, joka oli lojunut lattialla ja tarttunut vanuun. Kyllä sekin piti sieltä ulos kaivaa.

Illallinen oli suorastaan hurmoksellinen. 5-6 kertaa nousimme seisomaan ja antamaan ablodit Paul Statlerille. Kuulin koko Statlerin kehitystarinan ja kuinka mielettömän innovatiivinen hän on. Paikalla oli heidän kaikki lapset ja lastenlapset. Ja puheita pidettiin varmaan ainakin 10 kpl. Mutta kaikki puheet olivat hauskoja ja mielenkiintoisia.

Seuraavana päivänä lensimme takaisin NJ:iin. Paperien järjestelyä ja pakkausta. Pari ylimääräista ylimääräistä kiloa ei olisi ollut pahitteeksi.

Lähden tänään kotimatkalle ja olen perillä vasta huomenna. Toivon että pääsen pian laittamaan kuvia blogiini.

Kiitos, että olette jaksaneet seurata matkani vaiheita.

2 kommenttia:

  1. Mieleenpainuva tarina! Hyvä esimerkki siitä, miten tarina tekee tuotteen elävämmäksi. Toivottavasti Sinä et ompele Gammillilla sormeesi, vaikka ompelukoneella niin on käynyt pari kertaa. Odotan kovasti, että palaat! Käyn ensi viikolla tuomassa tikattavaa.

    VastaaPoista
  2. sounds interesting story just hope this never happens to you!

    VastaaPoista