16.6.2012

Kotona, ihanaa

Opintomatka onnellisesti ohi. Matkan tuliaisena pää on pullollaan uusia ajatuksia ja ideoita. Voisin jopa sanoa, että hyppäsin suoraan ekaluokalta neljännelle. Varustetaso kasvoi jälleen huomattavasti. Omistan nyt vehkeitä, joita en ennen tiennyt edes olemassa oleviksi. Kirjoja, manuaaleja, varaosia, erilaisia opetus ja huolto DVD:itä. Mukaan tuli pari rullaa vanua, kankaita ja lankoja. Lisäksi uusi läppäri ja sillä uudet ohjelmat ja mallit.

Pääsen vasta tiistaina takaisin tilkkupajalle töihin, joten tervetuloa silloin katsomaan uusia kankaita ym.

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin. Koeta toipua aikaerosta.

  VastaaPoista
 2. what a trip you had! glad your home safe and sound, now I can't wait to see a few more of your quilts quilted with everything you learned!!!!
  Kathie

  VastaaPoista
 3. Hieno reissu, varmastikin joka taalan arvoinen. Tuskin maltan odottaa, että pääsen pajallesi tutkailemaan saalistasi. Suomi-loma häämöttää kolmen päivän päässä...2kk Suomessa, ihanaa!

  Tiina

  VastaaPoista
 4. Matkalta on varmaan paljon sulateltavaa ja kokeiltavaa pitkäksi aikaa. Jään odottelemaan oppimatkasi tuloksia. Jos ja kun matkani joskus sinne isolle kirkolle suuntautuu, tulen varmasti katsastamaan Pitkän-Armin, niin mielenkiintoista on ollut seurata kokemuksiasi Armin kanssa.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa kotimaahan takaisin, varmasti matka oli kaiken rahan ja vaivan arvoinen, myös Armin kannalta. Olisi kiva nähdä tuo Pitkä-Armi joskus ja työntouhussa tietenkin!

  VastaaPoista