8.6.2012

What happens in Lancaster stays in Lancaster

Saavuin keskiviikko iltapäivänä Lorren luo, ensimmäinen etappi tällä suurella opintomatkallani. Lorre on todella pitkän linjan tilkkuilija, ja hänellä on myös Gammill Statler Stitcher tikkauskone. Koska matka on opintomatka, aikaa ei ollut tuhlattavaksi.

Aamu oli jo valoisa, kun lähdimme 5:30 seuraavana aamuna liikkeelle, ja edesssämme oli melkein 3 tunnin ajomatka. Kathie, joka kirjoittaa Inspired by Antique Quilts, tuli mukaamme. On ihan mieletön onni ja melkein kunnia saada kuunnella kuinka he puhuvat tilkkutöistä, malleista ja kankaista ja väreistä. Ilma suorastaan tihkui vinkkejä ja tiedonmurusia.

Kohteemme oli Lancaster / Denver ja sen parhaat Kangaskaupat. wow. Kuten otsikossa jo sanotaan, en halua kehuskella liikoja, mutta paljon ostimme. Tällä kertaa ostin jopa ehkä viisaammin kuin edellisellä kerralla. Ostin kankaita aina siten, että voin myydä siitä ainakin puoli metriä. Omistaja yli ylettömän iloinen vierailustamme. Lopuksi hän jopa kysyi voisiko halata minua... :D Taisin olla liian hyvä asiakas.

Viivyimme kaupassa 3 tuntia ja kun lähdimme, olimme kaikki aivan näännyksissä. Tämän jälkeen vierailimme vielä 2 muussa liikkeessä, mutta paras terä oli jo kadonnut. Ostaminen on raskasta puuhaa.

Kangasvalinnoista sanoisin edelliseen kertaan verrattuna sen, että nyt yritin välttää matkamuistokankaita. Pysyttelin rauhallisemmissa printeissä ja väreissä. Ostin vain yhden Westminister kankaan ja senkin takakankaaksi. Kangas oli ihan mielettömän ihana, rakastan Westminister kankaita. No miksi en sitten ostanut niitä... no siksi, että minulla on niistä jo aika hyvä kokoelma ja toisaalta tilkkuilu tarvitsee myös yksinkertaisia printtejä ja värejä.

Kotimatkalla jouduimme vielä onnettomuudesta aiheutuneeseen ruuhkaan. Väsymystämme kuvaa hyvin se, ettemme ottaneet edes ihania aarrekassejamme autosta, kun saavuimme kotiin. Saivat jäädä odottamaan huomista.

Vielä haluan kiittaa ihanaa ihanaa miestäni, joka jo neuvotteli lentoyhtiön kanssa ylimääräisesta rahdista. Ehkä omaa rahtikonetta ei kuitenkaan tarvita. Toisaalta matkahan on vasta alussa... :)

2 kommenttia:

  1. hauska kuulla että matka onnistui! Vaan on teillä rankkaa, työstä käy. Hauskaa tilkkupäivää Lorren kanssa tänään! Terveiset Lahdentieltä -L.

    VastaaPoista
  2. Kohta nähdään varmaan myös ihania kuvia matkaltasi. Osaat kyllä kertoa kivasti reissusta, olet kuin Liisa ihmemaassa!

    VastaaPoista