16.3.2013

Uusi tuttavuus

Maailmassa on ihan kaikenlaista.  Pieneen pajaani tuli eräänä iltapäivä rouva Poupetta kamera kädessään ja pyysi saada ottaa kuvia liikkeessäni. En ole ujo, joten annoin hänen ottaa kuvia minusta ja töistäni.  Hän kertoi, että on mukana ryhmässä, jossa jokainen ottaa kuvia vieraista henkilöistä ja julkaisee ne sitten blogissaan. Tarkoituksen oli oppia kuvaamista mutta myös kehittää sosiaalisia taitoja. Niinpä hän sitten teki minusta tällaisen jutun omaan blogiinsa. Hauskaa !


6 kommenttia:

 1. Olipa kiva juttu! Lämminhenkinen. Toivottavasti se tuo sinulle uusia asiakkaita!

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva tarina:) ja varmasti myös mukava yllätys sinulle.

  VastaaPoista
 3. Tosi mielenkiintoinen juttu! Maailmassa on tosiaan kaikenlaista, tämä positiivisimmasta päästä. Kivoja asioita ihmiset olivat kuvan innoittamina kommentoineet.

  VastaaPoista
 4. Huisin hieno tapahtuma. Maailmassa tosiaan on paljon kaikenlaista erikoista ja erityistä ja joskus semmoinen vaan osuu kohdalle.

  VastaaPoista
 5. No, kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu...kiva postaus, kävin kurkistamassa. Toivottavasti pieni julkisuus tekee hyvää bisneksellesi.
  Tauon jälkeen mulla on vihdoin tilkkupeittoidea, kesäprojekti, jos maltan sinne asti odottaa. Ja mikä parasta, sen pitäis onnistua kankailla, mitä kaapista löytyy.
  Tulen pääsiäisenä Suomeen pariksi viikoksi.

  Tiina

  VastaaPoista