26.3.2013

Villit ruusut

 Tämä osio kuuluu sarjaan 'sattuu ja tapahtuu'.

Joskus viime vuoden loppupuolella minulle soitti mies *asiakas* ja halusi tulla käymään Tilkkupajassani vaimonsa ja ystävänsä kanssa. Yritin selittää, ettei vaatimaton pajani ole kauppa, etteivät pettyisi. Kun he sitten tulivat, kävi ilmi että tämä australialainen ystävätär oli innokas ja taidokas tilkkutöiden tekijä. Hänellä on blogi, jonka nimi on Quilterie

He ihailivat aikansa tilkkutöitäni kunnes oli aika siirtyä kankaisiin. Ystävätär tutki hetken kangashyllyäni, ja nappasi sieltä juuri sen vihreän, jonka olin saanut ystävältäni Lorrelta näillä saatesanoilla *Soile, this is a great green*  Enkä voinut kieltäytyä myymästä. Miten voi olla, että joku tietty vihreä voi olla juuri se mahtava vihreä! No se vihreä kangas on nyt Austraaliassa.

Tarina jatkuu. Pari viikkoa sitten sain e-mailin tältä austraalialaiselta rouvalta ja hän pyysi minua tikkaamaan hänen suomalaiselle ystävättärelleen tekemänsä tilkkupeiton. Ei voi sanoa muuta kuin että anna hyvän kiertää, se tulee takaisin.6 kommenttia:

 1. Ihana tarina kankaan retkestä maailman ympäri. Ja miten ihmeessä se kangas on ihan samanlaisessa peitossa kuin itsekin olet tehnyt. Tämä taitaa olla sitä kuuluisaa tilkkutaikaa, peitto on todellakin kaunis.

  VastaaPoista
 2. What a wonderful job you have done. I like the quilt so much. Thank you for everything. Your quilt was the inspiration and I know Hanna is very happy.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis peitto ja kiva tarina kankaan matkasta!
  Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu, todellakin tilkkutaikaa kuten Lea P totesi!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen ja taidokas peite, tikkauksesta puhumattakaan! Taikaa lienee myös se, että ovestasi kävelee milloin napin tarvitsijoita ja milloin maapallon toisen äären tilkkuilijoita. Ihana työ sinulla!

  VastaaPoista
 5. Ooh aah, ihana tilkkutyö - melkein yhtä ihana kuin sinun tekemäsi. Kauniit tikkaukset, hyvin onnistuit taas!

  VastaaPoista
 6. AIvan ihania kankaita noissa tähdissä!!!

  VastaaPoista