27.11.2018

Ei kahta ilman kolmatta

Huono karma seuraa minua, ensin hieno Berninani rikkoutui matkalla huollosta, Sveitsistä. Eli nyt se on huonommassa hapessa kuin ennen huoltoa, ompelee vain suoraa...

Sitten tikkauskoneen päsähti sekaisin, onneksi siihen löytyi apu lähempää. Ja nyt silitysrauta lopetti höyryttämisen, höyrynappi rikkoontui kokonaan.. Ja tästä aasiansilta silitysrautoihin.

Kysyin maahantuojalta, milloin mahdollisesti nämä ihanat Oliso raudat olisivat tulossa, ja vastaus oli että tammikuun lopussa olisi toimitus. 

Tässä vielä uudelleen KUUMA UUTINEN

Kerrassaan kuumia uutisia, Töölön Tilkkupajasta saa myös Oliso itouch silitysrautoja, niitä mahtavia suorastaan leijailevia, sellaisia joita aina välillä vilahtaa Missouri Star quilt companyn videoilla.  Silitysrautojen toimitus alkaa syyskuussa.

Hyvin monissa tapauksissa rakastan silittämistä, erityisesti tilkkutöiden silittämistä, se on jopa toinen luontoni. Hyvin silitettyä tilkkupintaa on ilo tehdä. Saumat osuvat kohdalleen ja työstä tulee tasainen. Tasaiseksi silitetty tilkkupinta myös tikkaantuu kauniimmin kuin silittämätön.

Silitysraudan hinta on 149 € ja sitä saa  harmaana. Sillä on kahden vuoden takuu ja käyttöohjeet ovat englanniksi ja saksaksi. 220 wattia.

Rauta nousee kosketuksesta, se täytetään sivulta ja siinä on 8 minuutin automaattinen off-kytkentä. Lisäksi siinä on 7 eri höyryvaihtoehtoa. Tämä on tilkkuompelijan unelma. Voit tutustua lisää Olison omalla sivulla.

Voit varata itsellesi oman lähettämällä minulle viestin osoitteeseen tilkkupaja@gmail.com

https://www.oliso.com/shop/tg1100-expert-finish-steam-smart-iron.htmlEi kommentteja:

Lähetä kommentti