15.1.2013

Arvonta suoritettu

Ja onnellinen voittaja on KVILTTAAJA. Onneksi olkoon. Pussukka on vielä vain kankaana, mutta toivottavasti saat sen jo torstaina.

Nimiehdotuksia tuli niin paljon, etten ole osannut päättää enkä valita. Kysyn vieä asiakkaan mielipidettä asiaan. Voihan olla, että hän haluaa antaa torkkikselle nimeksei jotain ihan muuta tai jättää jopa nimettömäksi.


Torkkupeitto on tikattu. Ostin hot bikes tikkausmallin, joka näyttää hyvältä. Laitan tähän vain pienoisen kuvan, josta itse asiassa ei juuri saa mitään selvää. Hyvällä tahdolla siinä voi kuitenkin nähdä pyörän. Tikkausmalli oli hyvin 'DENSE'.

7 kommenttia:

 1. Haa, enpä osannut odottaa voittoa. Hauskaa. Nähdään torstaina.

  VastaaPoista
 2. Pyörätikkaus näkyy aivan hyvin! Näyttää hienolta! Tästä tuli upea peitto. Toivottavasti se lopulta saa nimen. Etkö voisi arpoa mieluisimmista ehdotuksista nimeä, niin ei tarvitsisi aktiivisesti päättää? Mutta varmasti sulla jotain suosikkinimiä on.

  Kvilttaajalle onnea!

  VastaaPoista
 3. great quilting! very fun and perfect for this quilt!
  kathie

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuosta tikkauksesta hyvin moottoripyörän erottaa, kiva ja kaunis peitto on tulossa.
  Vo olla hyvä ratkaisu antaa tilaajan päätää minkä nimen valitsee:)

  VastaaPoista
 5. Kvilttaajalle onnittelut! Ja että löysit vielä pyörätikkauksenkin, todella makee torkkupeitto!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut myös minulta Kvilttaajalle! Hienostihan tuo pyörä löytyy peiton pinnasta ja sille on varmasti käyttöä myöhemminkin.

  VastaaPoista
 7. Torkkupeitto on tosi magee ja todella taidokkaasti tehty. Se tuli myös hyvää käyttöö. Terveisin peiton onnellinen omistaja Ari

  VastaaPoista