27.1.2013

TADAAAA!

Töölön Tilkkupajalle on avattu kotisivut. Suunnittelijana, sisällöntuottajana ja touteuttajana toimi monitaitoinen herra mieheni.

Linkki kotisivulleni on tekstin oikealla puolella. Sivut lötytvät  http://toolontilkkupaja.fi/ tai http://www.tööt.fi/ hakusanoilla.Sisältö on paljon samaa kuin tässä blogissani, mutta kun blogi elää, kotisivut pysyvät samoina. 

haluan mainostaa kaikille lukijoilleni ihanaa viikonloppua. Tiinatei ( Tilkkutie.blogspot.fi) oli käymässä Helsingissä ja vietti Tilkunviilaajan ja minun kanssa melkein koko päivän.

Ensin tutustuimme Tilkkupajaan ja sen toimintaan, sitten suuntasimme Eurookankaaseen ja lopuksi söimme ihanan lounaan. AAAAH! Kaupan päälle tein vielä pari mukavaa ale-ostosta. Päivä oli kruunattu.

Aamulla kiiruhdin jälleen Neron kanssa kävelylle ja sitten sunnuntaiaamuompelemaan. Rauhassa.
4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon uusista sivuista. Ne varmasti auttavat asiakkaita, kun sisältö pysyy stabiilina.

    VastaaPoista
  2. Selkeät ja kauniit sivut. Varmaan hyvä ratkaisu blogin rinnalla. Uusia kankaita täällä kääntelen...

    VastaaPoista
  3. Ihana saada seurata Tillkupajan uusilta sivuilta ja blogistasi tuota suunnatonta innostustasi käsitöiden trendikkääseen maailmaan! Kyllä, olette miehesi kanssa kumpainenkin todellisia moniottelijoita! Kaikki maailman tilkut yhtykää, oikein hauska slogan, josta riemulla kerron eteenpäin. Onnea ja iloa Tilkkupajaasi!

    VastaaPoista