30.1.2013

Melkein etuajassa

Tilkkupinta on valmis..... mutta vain melkein.

Kun olin niin viisas ja ennakoin tulevaa tikkausongelmaa = 8 kangasta tuplana, jätin viimeisen keskuskankaan ompelematta. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt minun pitää aplikoida ( tai jotain) pieni ympyrä keskustaan ja poistaa (ehkä) niiden takana oleva kangas.Ympyröiden  tekeminen ei ole ongelma, mutta kuinka ihmeessä aplikoin ne paikoilleen. Varsinkin kun pinta on niin jättimäinen, sitä ei käännellä ihan helposti. .. Risareuna koneella, helmilangalla...

Ehdotuksia otetaan kiitollisena vastaan. 

3 kommenttia:

 1. Niin upea peitto sulla, etten lähtisi kokeilemaan risareunaa. Tekisin siistit ympyrät taitelluin reunoin ja ompelisin käsin kiinni. Onhan se iso pinta, mutta kun yksi kerrallaan ompelisit, varmasti onnistuisi.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Tilkunviilaajan kanssa, näyttäisikö risareuna paikalta?

  VastaaPoista
 3. Tiesitkö, että voit opettaa ompelukoneesi maalaamaan. Sen käyttis pitää päivittää ja sitten ostaa maalauslisälaite http://www.bernina.com/en-US/Products-us/BERNINA-products-us/BERNINA-Accessories-us/Special-accessories-for-embroidery-machines-us/BERNINA-PaintWork-Tool-us . Tämä ei ole vitsi.
  Olen samaa mieltä kuin Tilkunviilaaja, risareuna ei ole käyttötekstiiliin oikea ratkaisu. English paperpiecing olisi varmaan siistein tapa ja käsinompelu.

  VastaaPoista