20.1.2013

Työ / harrastus

Ihana viikko vaihtui saumattomasti (LOL) ihanaksi viikonlopuksi. Ompelua ennen ja ompelua jälkeen. On hyvä kun voi näin kätevästi yhdistää työn ja harrastuksen. Kun menee ylitöiksi, työ muuttuu harrastukseksi.

Lauantaina Tilkunviilaaja oli ompelukoneineen vierailulla ja ompelimme yhtä soittoa yhdessä yli neljä tuntia. Hän ompeli omaa tilkkupeittoansa ja minä omaani. Ja sunnuntaiaamuna, kun koira heräsi ennen kukkoa, hiivin hiljaa tilkkupajaani ompelemaan. IHANAA. Ja tämä kaikki on siis harrastusta.

Olen saanut motskaripeiton valmiiksi, kantti paikoillaan. Nyt se saa pari päivää ilahduttaa ohikulkijoita.

3 kommenttia:

  1. Ihan vaan pikkasen viherrän kateudesta. Minun on huomenna hylättävä ompelukseni ja lähdettävä takomaan 16 vuotiaille mm. järkeä päähän. Kun ei tullut sitä 12 miljoonaakaan eilen illalla... Ei vaan, tykkään kyllä leipätyöstänikin, ja onneksi on sen lisäksi ihana harrastus!

    VastaaPoista
  2. Välillä kyllä tuntuu, että palkkatyö häiritsee harrastamista. Tänään tosin ompeleminen EI ole ollut kivointa mahdollista. Ompelin modernille tilkkupinnalleni taustakappaleen noin tsiljardista palasta, eikä siitä silti tullut yhtään hyvän näköinen. No, taustahan se onkin. Ei pidä katsoa sitä.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa yhdessäoloa teillä. Aamut ovat parasta luovuuden aikaa. Ja kyllä se niin on, että palkkatyö oli aina haittaamassa harrastusta. Onneksi jäin juuri eläkkeelle ja saan kaiken ajan vain itselleni.

    VastaaPoista