7.8.2012

Ystäviä

Blogisfääri on ihmeellinen paikka. Sinne voi uppoutua ja siellä voi viettää tuntikausia. Se lisäksi että sieltä saa inspiraatioita ja ideoita omiin töihin, siellä oppii myös tuntemaan ihmisiä töiden takana.

Henkilökohtaisesti tunnen tietysti kaikki oman kiltani Helsingin Tilkkukilta Syyringin bloggaajat
Tilkunviilaajan, Kvilttaajan, Marlen ja Neula ja Puikko blogin pitäjän.

Lisäksi aikasemmin keväällä sain yhtäkkiä seurueen Saksasta, kun Confession of Fabraholic blogin pitäjä saapui tyttärensä ja ystävättärensä kanssa Töölön Tilkkupajan oven taakse. Todella hauska tapaaminen. Onneksi olin paikalla!

Vieraillessanin Lorren luona Amerikassa olen tavannut useasti Inspired by Antique Quilts blogin kirjoittajan. Olen saanut häneltä paljon hyviä vinkkejä niin ompelemiseen kuin blogin pitämiseen. Ihastuttava ihminen, ja erittäin ahkera ja taitava ompelija.

Ja sitten tietysti ruotsalainen Statler siskoni Bussler Bussler blogin pitäjä Maria. Tapasin hänet Missourissa kesäkuisella opintomatkallani. Hän on lähin tukeni ja turvani, onhan hänellä ollut sama longarm quilting kone jo vuoden pidempään kuin minulla.

Tapasin tilkkuiluun liittyvän ystävän  Joanettan myös Missourissa ja hän on niin ikään Statler siskoni. (Olemme kaikki yhtä suurta perhettä). Yhden päivän Helsingin vierailun aikana hän halusi tutustua Töölön Tilkkupajaan ja niinpä tapasimme hänet sekä hänen miehensä, siskonsa ja ystävättären heidän hotellillaan. Kävelimme pajalleni ja lopuksi joimme kahvit ihanan Pavlova kakun kera kotonani. Meillä oli todella hauskaa.

Lopuksi on hyvä lopettaa jälleen Missourissä näkemääni kauniiseen tilkkutyöhön.


Tikkaus on upeaa ! Kaikissa Missourin tilkkutöisä oli paljon tikkausta, olihan se alan mestareiden näyttely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti